Et billede fra Morten Nordstrøm siger mere end tusind ord

Et billede af Morten Nordstrøm kan sige mere end tusind ord - og det er ikke fordi han er fotogen. Det er fordi, når man ser et af hans billeder, får man en indsigt i et øjeblik, der ellers ville have gået ubemærket hen. Hans fotografier fortæller historier om mennesker og steder, der ellers kunne have været oversete. Og det er netop derfor, vi elsker dem. Morten Nordstrøm formår at give os et unikt indblik i verdenen omkring os - gennem sit kamera. Sammen med Peléton har han lanceret sin første plakatserie nogensinde, der indeholder smukke og stemningsfulde billeder af København.

Men hvem er Morten Nordstrøm?

Til dagligt er Morten Nordstrøm freelancefotograf og filmmager, og har altid været meget kreativ. Han elsker at tegne og indfange øjeblikke gennem billeder. Hans bedstefar, som var en af hans store helte, introducerede ham for fotografi i en ung alder, hvilket udløste hans fascination af at indfange minder, der varer for evigt. Morten Nordstrøm, der er kendt for hans populære billeder af København, er en mester i at indfange skønheden i små øjeblikke og gøre dem levende med sin stærke fotografiske kunnen. Ikke nok med at hans billeder afspejler hans passion for fotografering, har de også en følelsesmæssig tiltrækningskraft, der får os til at se verden med friske øjne. Læs mere om Morten Nordstrøm her.

Og nu, med lanceringen af Morten Nordstrøms plakatserie på Peléton, kan du få denne unikke vision ind i dit eget hjem. Hans plakater viser ikoniske billeder af Olfert Fischers Gade, Skindergade, Nyhavn, Krystalgade og Stormbroen for blot at nævne nogle af de mest kendte steder. 

Morten Nordstrøm plakater feed

Hvad er det, der gør hans fotografier så specielle?

Med et øje for det ekstraordinære fotograferer Morten Nordstrøm sine scener på en måde, der taler til sjælen og fanger deres ægte skønhed. Han er ikke afhængig af prangende teknikker eller gimmicks - han tager sig blot tid til at observere og værdsætte de små detaljer, der er med til at udgøre et øjeblik. Kort sagt kan Morten Nordstrøms fotografier virkelig fange en hel historie i et enkelt billede. Hans arbejde taler for sig selv, og det er let at se, hvorfor hans fotoplakater er så eftertraktet.

Derudover taler Morten Nordstrøm også om følelserne billeder kan give: "Noget af det jeg synes er fantastisk, er jo netop den følelse som et billede kan give. Og jeg synes virkelig, at når det kommer ud fysisk, og at du kan røre det og se det i virkeligheden, så sker der et eller andet. Det bliver ligesom levende på en ny måde. Så værdien af et print, kan næsten være svært at sætte ord på. Det der med at få tingene i et virkeligt leve, er bare noget helt andet." Du kan se hele hans plakatserie af billeder af København.

Et udvalg af Nordstrøms bedste plakater af København

Morten Nordstrøm har skabt hans første eksklusive plakatserie til Peléton, som viser hans fantastiske billeder af forskellige områder og seværdigheder i hjertet af København. Serien omfatter billeder af den ikoniske Olfert Fischers Gade, en gade med traditionel og farverig dansk arkitektur, Nyhavn og Skindergade, to af de mest populære steder i København. Der er også billeder fra Fiolstræde, Højbro Plads, Krystalgade og Store Regnegade, som alle har meget forskellige atmosfærer. Endelig indeholder serien et billede af Stormbroen - en bro, der engang var et vigtigt transportknudepunkt i København.

Plakatserien viser Københavns skønhed gennem forskellige årstider og på forskellige tidspunkter af dagen. Nordstrøm har formået at fange den charmerende atmosfære og unikke karakter af hvert enkelt område i sine billeder. Hvis man er i søgen efter plakater i varmere og sommerlige toner skal man tage et kig på plakaterne: Olfert Fischers Gade, Skindergade og Nyhavn. Hvorimod man kan finde ægte vinteridyl i billeder såsom Krystalgade, Stormbroen og Fiolstræde.

Morten Nordstrøm plakater feed

Uanset om du er på udkig efter et minde om dine yndlingssteder i København eller bare ønsker at tilføje lidt farve og atmosfære til dit hjem, så er Morten Nordstrøms plakatserie den perfekte måde at gøre det på. Så hvorfor ikke benytte sig af denne mulighed og bringe nogle ikoniske billeder fra København ind i dit eget hjem? Du kan se hele kollektionen her.