Plakatvæg Vol. 07

Plakatvæg Vol. 07

En simpel plakatvæg med iøjnefaldende motiver

Plakatvæg Vol. 07 er en enkel, men iøjnefaldende plakatvæg, der vil skabe en moderne og stilfuld atmosfære i ethvert rum. Denne plakatvæg består af to plakater, der hver måler 30x40 cm. Motiverne på denne plakatvæg er den perfekte kombination af klassiske elementer og moderne stil. Denne sammensætning fungerer også godt i større størrelser som f.eks. 50x70 eller A1. Denne plakatvæg er lavet af Louise Christensen til hendes smukke hjem.

Plakatvæggen er lavet med vores smukke kunstplakater fra: Little Detroit og Mie & Him

Leder du efter en måde at give dine vægge lidt personlighed og stil? Se vores udvalg af plakater fra over 30 forskellige kunstnere. Med alt fra minimalistiske kunstplakater til abstrakte plakater har vi helt sikkert noget for dig. Og med vores kuraterede plakatvæg inspiration er det nemt at finde en gallerivæg kombination, der passer perfekt til dit hjem og indretning. Du kan nemt tilføje andre kunstplakater fra vores kuraterede plakatkatalog her.

Hvis du ønsker at skabe en plakatvæg men ikke ved, hvor du skal starte, så kan vi hjælpe dig. Tjek vores blogindlæg om "Sådan skaber du den perfekte billedvæg", som kan sætte din kreativitet i gang. Hvis du har brug for mere hjælp, er vores designeksperter altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på kundeservice@peleton.dk.

Du kan tilføje den komplette billedvæg ved at bruge knappen nedenfor. Hvis du ønsker at vælge udvalgte prints og rammer fra denne plakatvæg, kan du blot tilføje dem enkeltvis under billedet. Det er altid muligt at fjerne eller tilføje produkter fra din kurv inden du går til kassen.