Shipping policy

Levering

Ordrer bliver leveret med kurertjeneste til hjemmeadresse eller pakkeshop som det fremgår af at leveringsbetingelser i checkout. Leveringstid er typisk 1-3 hverdage. I tilfælde af forsinket levering, vil du blive informeret om årsagen til forsinkelsen, og du får en ny estimeret leveringstid. Hvis du ikke accepterer den nye leveringstid, har du ret til at annullere købet.

Modtag til nærmeste pakkeshop med Bring: 29 kr
Modtag til nærmeste pakkeshop med GLS: 39 kr.
Hjemmelevering med Bring: 69 kr.
Hjemmelevering med GLS: 69 kr. 

 

Levering af plakater

Når ordren kun består af plakater (dvs. uden ramme tilføjet) sendes din plakat i en Peléton plakatkasse. Kun nogle af vores plakater er på lager, men for at undgå miljøspild, trykker vi først nogle produkter når varen er købt og bestilt. Leveringstid er typisk 1-3 hverdage.

 

Levering af plakater, rammer og glas

Når du bestiller en plakat, en ramme og glas, eller kun en ramme og glas, eller kun en ramme, sendes din ordre i Peléton plakatkasse til sikker transport af rammer. 

 

Leveringsrisiko

Peléton påtager sig risikoen for, at varerne bliver beskadiget eller mistet under transport fra vores lager til dig. I tilfælde af returnering påtager du dig selv risikoen for, at varerne bliver beskadiget eller mistet læs mere om dette under Returret & returnering.