Careers

Careers

Åbne stillinger:

— Produktionsmedarbejder

Bliv en del af Peléton
Hos Peléton er vi altid på udkig efter talentfulde og kreative individer, der brænder for at blive en del af vores spændende rejse inden for kunst og design. Hvis du føler, at du kan bidrage til vores team, opfordrer vi dig til at sende os din uopfordrede ansøgning og CV.

Du kan indsende din ansøgning og CV til careers@peleton.dk. Alternativt er du velkommen til at søge en af vores aktuelt ledige stillinger.

Praktikanter

Hos Peléton tilbyder vi et dynamisk uddannelses- og praktikprogram på vores kontor i hjertet af København. Vores program er designet til at give praktikanter en bred erfaring inden for forskellige områder af virksomheden, herunder design, marketing, salg, reklame, eventplanlægning og administration. Dette program tilbyder en unik mulighed for at erhverve sig værdifulde færdigheder, som vil være gavnlige i praktikantens fremtidige karriere.

Som praktikant hos Peléton vil du blive en integreret del af vores team. Du vil arbejde tæt sammen med vores medarbejdere på daglig basis, dele vores kreative arbejdsplads og deltage i sociale aktiviteter samt events. Dette er en fantastisk chance for at få praktisk erfaring i en spændende og kreativ virksomhed, der er passioneret omkring kunst og design.

Ansøg her: careers@peleton.dk