Kunstnere

Anna Thomsen

Anna Thomsen er kunstneren bag kollektionerne “Ekstraordinære stills af ordinære ting" og “Natur med perspektiv".

Karolina Székely

Karolinas kunstværker er skabt ved at blande håndtegnede elementer og digitale teknikker med enkle, dristige og organiske former. Hendes formål er at skabe glæde mellem balance og æstetik.

Eszter Marie Szabo

Med sin multikulturelle baggrund tager Eszter udgangspunkt i aktuelle samfundsproblemer gennem sin realistiske kunst.

Frederik Højfeldt

Frederik Højfeldt står bag kollektionerne “Skumring” og “Forces”. Han er vokset op i Egernsund, en lille by i Sønderjylland.

Josefine Toft Romme

Josefines opvækst i Nordsjællands natur har vækket hendes interesse for naturens unikke detaljer, mønstre og farver, som afspejler sig i hendes unikke håndmalede kunst. 

Julius Flemming Elikofer

Julius har altid haft en lyst til at udfolde sin kreativitet, om så det var på scenen i skolemusicalen eller gennem logodesign til virksomheder

Lot Winther

Lotte Winther har en baggrund i modebranchen, men en venlig samtale med en god ven blev et vendepunkt i hendes liv. Kort efter frigav hun sig alt det, hun kendte til, og dedikerede sit absolutte fokus til billedkunsten. 

Maria Hartmann

Maria Hartmann er kunstneren bag kollektionen “Echoes”. Hun er uddannet på Designskolen i København, hvor hun har fundet sin store passion for det taktile og fysiske medie. 

Little Detroit

Christine Brage er en dansk kunstner, der hovedsageligt arbejder med papirklip. Hun elsker at eksperimentere med forskellige mønstre, former og farver, mens hun er åben over for det ukendte.

Nya Hegelund

Nya Hegelund er kunstneren bag de to kollektioner ”Citrus” og “Til lands, til vands og i luften”.  Nya bor i København, hvor hun til dagligt arbejder som selvstændig og studerer.

Hello Atelier

Pernille Bitsch, der står bag projektet Hello Atelier, vil beskrive sig selv som en “kreativ ballademager”, og hun indså i allerede i en ung alder, at det var den kreative vej, hun ville gå i livet.

‎Peléton

Kernen i Peléton er eksklusive kunstnersamarbejder med passionsdrevne og talentfulde kunstnere inden for mange forskellige hjørner af kunstens univers.

Sofie Ewald

Sofie Ewald er en kunstner, der arbejder med håndmalet kunst med et minimalistisk udtryk. Inspireret af naturens former, farver og teksturer, udtrykker hun dette med en pensel.

Julia Corradi

Julia er en dansk-fransk kunstner, som er født og vokset op på landet, ikke langt fra Paris. Passionen for kunst blev til i en ung alder, hvor hun hver weekend udforskede de parisiske muséer, gallerier og hver en gade.

Tedzukuri

Under kunstnernavnet Tedzukuri, designer Julie postere med et enkelt og grafisk udtryk. Meget af hendes inspiration kommer fra arkitektur samt geometriske former og mønstre.

Rune Elmegaard

Da han startede med at lave billedkunst, var han mere vild i udtrykket, og han havde brug for at eksperimentere med kunsten. I dag er Rune en moderne kunstner, som gennem sin kunst og møbeldesign ønsker at få skabt sit eget brand.

Kurt Job

Kurt Job er fra London og er fotograf. Ved at kombinere sin interesse for minimalisme, arkitektur, den naturlige verden og redigering han fundet en blandet stil, der fokuserer på opmærksomhed, stilhed og balance.

Jade Piol

Jade er en fransk kunstner, hun kommer fra Britany Frankrig. Lige siden hun var ung, har hun tegnet alt fra tøj til hjemmets interiør.

Aske Jørgensen

Aske Jørgensen er kunstneren bag kollektionen “Morgenstund”. Han er født og opvokset i Roskilde, hvor den helt store drøm var at blive sportsstjerne. Hans tid i gymnasiet vendte dog rundt på hans liv.

Martin Jørgensen

Martin Jørgensen er autodidakt illustrator/kunstner bosat i Ringsted. Han startede i reklamebranchen i København, og opdagede hurtigt at han kunne leve af at illustrere. Herefter begyndte arbejdet med kunstværker.

Mie & Him

Mie Torp Træger og Ayaan Hafiz er de to kunstnere bag den kreative duo: Mie&Him. Det er et design- og kunstbrand, hvorigennem de deler deres kreative værker.

French Toast Studio

Nienke og Amanda er de to kreative hjerner bag designduoen French Toast Studio. Deres historie begyndte for et par år siden på kunstskolen, hvor de fandt sammen om kærligheden til fransk toast og smukke farvepaletter.

Julie Celina

Julie Celina er en dansk kunstner, som voksede op i en kreativ familie. Som studerende i antropologi blev hun inspireret til at formidle andre kulturer og mennesker gennem hendes kunst.

Lé Ark

Lé Ark blev grundlagt i 2019 af grafisk designer Michelle Schultz der har base i Støvring nær Aalborg.

Sophie Ohmsen

Sophie Ohmsen er en ildsjæl og selvlært kunstner. Hun er bosat i København i et dejligt bofællesskab. Når Sophie ikke maler studerer hun til multimedie design.

‎Mille Henriksen

Mille Henriksen er en grafisk designer og kunstner fra København. Hendes arbejde omfatter printkollektioner, malerier og unikke objekter.

‎Kirstine Dahl

Kirstine Dahl Hammershøj er en dansk kunster og tekstil designer. Hun har en MA med speciale i print design fra Designskolen Kolding.

Harrt Studio

Charlotte Faucon, som står bag den kunstneriske del af Harrt Studio, arbejder og bor i Paris. Harrts Studios værker er skabt af frie og organiske former.