Kunstplakater - den ultimative indretningstrend for 2021 | Peléton

Det er vist ikke gået nogens næse forbi, at 2020 mildest talt var et temmelig kedeligt og udfordrende år. Med et trylleslag så verden pludselig helt anderledes - og meget mere dyster ud - end vi kendte den!

I vores bestræbelser på at omstille os til den nye virkelighed, måtte vi desuden skubbe kunsten, inspirationen og det kreative i baggrunden for en stund. Verden var med andre ord blevet en smule mere grå end før.

Men det gør vi heldigvis op med i 2021, hvor vi sætter gang i glæden, inspirationen og farverne med årets hotte indretningstrend: kunstplakater til stuen!

Fornyet fokus på kreative virksomheder

2020 bød på store udfordringer for rigtig mange brancher og virksomheder. Ikke mindst den kreative og kunstneriske industri led under samfundets nedlukning i foråret.

Men da det hele så allermest sort ud, viste der sig pludselig et opløftende lyspunkt: folk begyndte ganske simpelt at støtte op om den kreative industri ved bl.a. at købe kunst, designhåndværk og kunstplakater online hos mindre virksomheder og kunstnere.

Faktisk var dette allerede en eksisterende trend, der knytter sig til samtidens store fokus på bæredygtighed og miljø. I flere år har det eksempelvis været in at shoppe lokalt og købe “slow” produceret brugskunst samt kunst- og designhåndværk med bæredygtigt fokus.

Under forårets nedlukning blev der i den grad tændt op under denne tendens, og derfor spår vi også, at det er noget, der vil hænge ved langt ind i 2021 - og sikkert også længe derefter!

 

I 2021 skal der farve på tilværelsen!

Så grå og trist som 2020 nu engang var, ja lige så farverigt, æstetisk og inspirerende bliver 2021! Indretningsmæssigt er det nemlig året, hvor vi søger opmuntring, inspiration og glæde i vores omgivelser. Kreativiteten og farverne skal op i omdrejninger og vi skal have liv og opmuntring tilbage i stuerne. Derfor er en af de hotteste indtredsningstrends for 2021 at lade billeder, design-posters og kunstplakater pryde væggene i hjemmet. 

i 2021 har Peléton lanceret en række farverige og stemningsfulde kunstplakater til at tegne de kulørte linjer i hverdagen op på ny!

Se eksempelvis vores farverige plakatet

Farbstudien, 10 Blätter II

Kunstplakater til stuen - omgiv dig med skønhed og bliv inspireret i hverdagen

2020 var også året, hvor mange måtte rykke rundt på møblerne derhjemme for at gøre plads i stuerne til den nye måde at arbejde på. Hjemmearbejdspladsen er efterhånden blevet en fast ramme omkring de fleste menneskers hverdag - og vil nok blive ved med at være det en stund endnu.

Derfor centrerer en af de største indretningstrends for 2021 sig om at skabe omgivelser, der både sætter fut i motivationen, når du er på (hjemme)arbejde, men samtidigt giver dig ro og stemningsfuld afslapning, når du holder fri.

Dette er også en test

Gennem hele 2021 har Peléton særligt fokus på nøje at kuratere serier af kunstplakater til stuen, der netop rummer disse to dimensioner.

Plakat 01

Hos Peléton glæder vi os til at gå dette nye år i møde med masser af lækker og farverig kunst!

Dette er en test