Plakatvæg Vol. 04

Plakatvæg Vol. 04

En simpel og elegant plakatvæg

Denne plakatvæg er perfekt til den moderne hjem. Vi elsker, hvor let disse plakater kan blive blandet og matchet for at skabe et smukt og stilfuldt udtryk i et hjem. Denne kollektion indeholder tre forskellige plakater i samme stilrene farveskema. Plakaternes design og farver gør det nemt at matche med andre fremtrædende møbler i ens interiør, og giver et komplimenterende udtryk. Plakatvæg vol. 04 består af tre kunstprint i to forskellige størrelser. en plakat i størrelsen 50x70 cm og 2 kunstplakater i størrelsen 30x40 cm, som alle er indrammet i vores smukke egetræsrammer.

Denne plakatvæg er lavet med kunstplakater fra: Harrt StudioKirstine Dahl og Little Detroit

Leder du efter en måde at give dine vægge lidt personlighed og stil? Se vores udvalg af plakater fra over 30 forskellige kunstnere! Med alt fra minimalistiske kunstplakater til abstrakte plakater har vi helt sikkert noget for dig. Og med vores kuraterede plakatvæg inspiration er det nemt at finde en gallerivæg kombination, der passer perfekt til dit hjem og indretning. Du kan nemt tilføje andre kunstplakater fra vores kuraterede plakat katalog her.

Hvis du ønsker at skabe en plakatvæg men ikke ved, hvor du skal starte, så kan vi hjælpe dig. Tjek vores blogindlæg om "Sådan skaber du den perfekte billedvæg", som kan sætte din kreativitet i gang. Hvis du har brug for mere hjælp, er vores designeksperter altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på kundeservice@peleton.dk.

Du kan tilføje den komplette billedvæg ved at bruge knappen nedenfor. Hvis du ønsker at vælge udvalgte prints og rammer fra denne plakatvæg, kan du blot tilføje dem enkeltvis under billedet. Det er altid muligt at fjerne eller tilføje produkter fra din kurv inden du går til kassen.